Sázkař VC Blanenka
+7
Vlach.Roman
Liborek
JaraSudice
Krab
Lucka-Sebranice
Hyko
Aleš
11 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Sázkař VC Blanenka
Na stránce http://www.vcb-bet.f-sw.com/cgi-bin/fantasy_betting.cgi si můžete virtuálně sázet na výsledky soutěží VC.
Pro možnost sázení je nutné se zaregistrovat. Po registraci obdržíte kredit 500 VC$, ten vám bude připsán na meziúčet, z kterého si ho musíte převést do banky.
Admin sázkárny vždy před soutěží zveřejní různé nabídky na sázky. Vy si pak můžete vsadit ze svého kreditu.
Systém kurzů. Admin u dané sázky vždy nastaví kurz.
Například: Kdo bude lepší? A nebo B. S kurzem 5:2. Vsadíte-li na A a ten vyhraje tak získáváte 5-ti násobek své sázky. Vsadíte-li na B a ten vyhraje získáváte 2 násobek sázky. V případě, že váš tip nevyjde samozřejmě o svoji sázku přicházíte.
Pro vylepšení svého konta můžete doporučit tuto hru známým. Pokud se někdo z vašich známých registruje tak získáte bonusové kredity.
Systém se stále dolaďuje, proto prosím příliš nekritizujte nedostatky. ale podnětné připomínky pište. Pokusíme se na ně reagovat.
Admin "Sázkárny VC"
Pro možnost sázení je nutné se zaregistrovat. Po registraci obdržíte kredit 500 VC$, ten vám bude připsán na meziúčet, z kterého si ho musíte převést do banky.
Admin sázkárny vždy před soutěží zveřejní různé nabídky na sázky. Vy si pak můžete vsadit ze svého kreditu.
Systém kurzů. Admin u dané sázky vždy nastaví kurz.
Například: Kdo bude lepší? A nebo B. S kurzem 5:2. Vsadíte-li na A a ten vyhraje tak získáváte 5-ti násobek své sázky. Vsadíte-li na B a ten vyhraje získáváte 2 násobek sázky. V případě, že váš tip nevyjde samozřejmě o svoji sázku přicházíte.
Pro vylepšení svého konta můžete doporučit tuto hru známým. Pokud se někdo z vašich známých registruje tak získáte bonusové kredity.
Systém se stále dolaďuje, proto prosím příliš nekritizujte nedostatky. ale podnětné připomínky pište. Pokusíme se na ně reagovat.
Admin "Sázkárny VC"
Aleš- Poeet p?íspivku : 107
Registration date : 03. 06. 08
Re: Sázkař VC Blanenka
Souhrn sázek vytváří Admin jak ho napadnou. Na přání můžu přidat další.
Během prvního dne se do sázkaře registrovalo 20 sázkařů
to je skvele...ale uvidime kolik jich bude treba po trech kolech, az nebudou kredity
Hyko- Poeet p?íspivku : 44
asi budu mít brzy nulu:) vsadila jsem na všechno, co šlo:) tak doufám, že mi pak někdo půjčí
Lucka-Sebranice- Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 11. 06. 08
Tak sem vsadil 50 kreditů na Sudice proti černovicím.... kurz 50:2 je bomba... doufam ye me kluci sudicti nezklamete
Krab- Poeet p?íspivku : 55
Registration date : 04. 06. 08
Krab napsal:Tak sem vsadil 50 kreditů na Sudice proti černovicím.... kurz 50:2 je bomba... doufam ye me kluci sudicti nezklamete
Krabe co kecáš, dal jsi jen 10, zatím držím největší sázku na nás Já.Kluci z Černovic nám to prominou ale holt budem lepší. jinak děkuji autorům kurzů že si z nás dělají tak trochu šprťouchlata, tak je na čase Vám ukázat že na to taky ještě máme a doufám že Vám to v Michově pořádně ukážeme VY HADI!!!
JaraSudice- Poeet p?íspivku : 18
kdybych napsal 10 tak me tady budete psat ze je to malo .... stejne sem vic myslim na nic jinyho nedal....
Krab napsal: kdybych napsal 10 tak me tady budete psat ze je to malo .... stejne sem vic myslim na nic jinyho nedal....
Krabe ty jseš taková drcha
Co je drcha Tento horskej výraz neznámKrabe ty jseš taková drcha
drcha to je u nás držka už chápeš lumpe?
Sázky na VCB
to Alěš: super zpestření, aspoň bude mít spousta lidí důvod chodit na VCB častěji. Ještě by to chtělo, aby mohli např. nejlepší sázkaři vypisovat sázky, aby jich bylo víc.
to Jara: tak jsi měl pravdu, fakt jsem na vas vsadil a prohrál!!!!
to others: sázení je návykové, takže směle na to, ať už zas někdo vypíše kurzy...
Moje první návrhy:
50:1, že zdenál (pravý proud V.O.) v Senecu prostříká nebo nedá spojky... zkrátka zaváhá jako v 7 závodech z deseti:-)
5:2, na lepší umístění holek Borotína než V.O. v Senecu
3:1, že v Senecu nebude pršet...
a tak všelijak podobně.
Se mějte
to Jara: tak jsi měl pravdu, fakt jsem na vas vsadil a prohrál!!!!
to others: sázení je návykové, takže směle na to, ať už zas někdo vypíše kurzy...
Moje první návrhy:
50:1, že zdenál (pravý proud V.O.) v Senecu prostříká nebo nedá spojky... zkrátka zaváhá jako v 7 závodech z deseti:-)
5:2, na lepší umístění holek Borotína než V.O. v Senecu
3:1, že v Senecu nebude pršet...
a tak všelijak podobně.
Se mějte
Liborek- Poeet p?íspivku : 11
Registration date : 12. 06. 08
nebo třeba taky:
Jabloňany A M vs Černovice B M 2:2
Jabloňany B M vs Lysice M 2:2
Sychotín Ž vs Žernovník Ž 2:3
Sudice M vs Velké Opatovice M 3:2
Sychotín M vs Žernovník M 2:5
Lomnice M vs Šošůvka M 2:2
Malá Lhota M vs SK Petrovice 4:2
Sebranice Ž vs Šošuvka Ž 2:2
a tak nějak
Jabloňany A M vs Černovice B M 2:2
Jabloňany B M vs Lysice M 2:2
Sudice M vs Velké Opatovice M 3:2
Sychotín M vs Žernovník M 2:5
Lomnice M vs Šošůvka M 2:2
Malá Lhota M vs SK Petrovice 4:2
Sebranice Ž vs Šošuvka Ž 2:2
a tak nějak
Vlach.Roman- Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 20. 06. 08
Díky Alešu za vypsání sázek . Na tento týden bych to viděl takto:
Černovice M B vs Žďár M 2:3
Lysice M vs Bořitov M 2:2
Jabloňany B M vs Černá Hora M 2:2
Jabloňany A M vs Starý Lískovec Sport M 2:2
Sychotín M vs Stražisko A M 2:2
Černovice A M vs Hluboké M 2:2
Pamětice M vs Malá Lhota M 2:2
Horní Poříčí M vs Žernovník M 2:3
Dlouhá Lhota Ž vs Žďár Ž 2:2
Černovice Ž vs Sebranice Ž 2:2
Šošůvka Ž vs Bohuňov Ž 2:2
a tak nějak...
Ještě bych ti chtěl Alešu poděkovat za vymyšlení a realizaci sázkaře. Je to super zábava a když se Jabloňany sejdou u piva (nebo soudku ), tak máme pořád co řešit. Je to vydět i na výpisu z VCBanky, prvních 5 míst jsou jen Jabloňáci .
Černovice M B vs Žďár M 2:3
Lysice M vs Bořitov M 2:2
Jabloňany B M vs Černá Hora M 2:2
Jabloňany A M vs Starý Lískovec Sport M 2:2
Sychotín M vs Stražisko A M 2:2
Černovice A M vs Hluboké M 2:2
Pamětice M vs Malá Lhota M 2:2
Horní Poříčí M vs Žernovník M 2:3
Dlouhá Lhota Ž vs Žďár Ž 2:2
Černovice Ž vs Sebranice Ž 2:2
Šošůvka Ž vs Bohuňov Ž 2:2
a tak nějak...
Ještě bych ti chtěl Alešu poděkovat za vymyšlení a realizaci sázkaře. Je to super zábava a když se Jabloňany sejdou u piva (nebo soudku ), tak máme pořád co řešit. Je to vydět i na výpisu z VCBanky, prvních 5 míst jsou jen Jabloňáci .
Vlach.Roman- Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 20. 06. 08
určitě bych tam zařadil i maršovice..
mira sokol- Poeet p?íspivku : 75
Čau.. Dneska sem zjistil ze vsem chodi na mail vypisy ze sazkara... me ne, asi sem spatne zadal mail..... da se to nejak zpetne zjistit popripade opravit?
mně sice výpisy chodí, ale jen z pár sázek a některé, které jsme vyhrála se mi zase nezapočítaly...asi to ještě není vychytané
Lucka-Sebranice- Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 11. 06. 08
mam ten samí problém jako krab.
nebo ne jak krab ale všecho mě nechodí na email
Po drobných problémech s hostingem Sázkaře jsem nastavil nové sázky. Děkuji Romanovi za jeho návrhy. Drobné chybky asi jsou. Jednu jsem ošetřil tak, že jsem nastavil na začátku jednu nesmyslnou sázku. Tak na ni nesázejte. Určitě nic nevyhrajete. Snad se podaří všechny nedostatky eliminovat.
Mám PROSBU na všechny sázkaře. Poznačte si svoje sázky abychom mohli provést po Šošůvce kontrolu, jestli se vše počítá ok. Někdyří z vás mě již informovali o nějakých nesrovnalostech. Musíme vychytat všechny chybky. Bohužel jsem to neprogramoval já, ale je to koupený program a zřejmě s chybkama. Ale je jediný svého druhu za rozumný penízek.
tak jsem si vsadil, ale nenapsal... Tak příště.
0 bodů
zdravím. mam dotaz. kdyz jsem prosazel secky body.. to uz nemuzu hrat? nebo si mam zalozit novej nick?a jet od zacatku??? predem dikec za odpoveed
romankik- Poeet p?íspivku : 12
Registration date : 18. 06. 08
No ja presne nevim jak ten system funguje, ale asi na pricipu casina, projel jsi prachy tak koncis Jedine pokud by slo, ze by ti pujcil nejaky lichvar a bral z tvych vyher obrovske procento na splatky
Na toto ti asi odpovi asi jen Ales
Na toto ti asi odpovi asi jen Ales
Prázdné konto
Co s prázdným kontem?
Za normálních okolností by 0 ma kontě znamenala konec. Vzhledem k tomu, že se systém odlaďuje za pochodu a mohlo během předchozích kol dojít k nesprávnému počítání sázek tak dvěma smolařům, co klesli na NULU, přidám nějaký drobný kredit.
Jinak možnost jak si vylepšit kredit je nákupem doplňků z mé nabídky. Připisuji 10% z hodnoty objednávky na váš kredit.
Dnes jsem odladil ještě nějaké drobnosti v programu, takže snad už teď bude vše OK.
Copak naši analytici z Jabloňan? To abych vymyslel sázky sám. Pokud máte nějaké zajímavé návrhy tak sem s nima.
Admin Sázkaře
Za normálních okolností by 0 ma kontě znamenala konec. Vzhledem k tomu, že se systém odlaďuje za pochodu a mohlo během předchozích kol dojít k nesprávnému počítání sázek tak dvěma smolařům, co klesli na NULU, přidám nějaký drobný kredit.
Jinak možnost jak si vylepšit kredit je nákupem doplňků z mé nabídky. Připisuji 10% z hodnoty objednávky na váš kredit.
Dnes jsem odladil ještě nějaké drobnosti v programu, takže snad už teď bude vše OK.
Copak naši analytici z Jabloňan? To abych vymyslel sázky sám. Pokud máte nějaké zajímavé návrhy tak sem s nima.
Admin Sázkaře
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: